ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, са собственост „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.“ПЛОДОВЕ“ ЕООД, не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, като „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

„ПЛОДОВЕ“ ЕООД, си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, без знание и съгласие от „ПЛОДОВЕ“ ЕООД е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от „ПЛОДОВЕ“ ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „Брейн Спот“ ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ВАШИТЕ ПРАВА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

В съответствие с българското законодателство, Вие можете да упражните следните права, свързани с обработваните от „ПЛОДОВЕ“ ЕООД:
– да достъпите Вашите лични данни, които „ПЛОДОВЕ“ ЕООД обработва, и да получите копие от тях;
– личните Ви данни да бъдат коригирани при неточност или когато данните са непълни;
– да поискате данните Ви да бъдат заличени, когато са налице условията за това;
– в определените от закона случаи да изискате обработката на личните Ви данни да бъде ограничена;
– в определените от закона случаи да направите възражение срещу обработването на Вашите лични данни;
– да упражните правото си на преносимост на данните и да поискате данните Ви да бъдат предоставени в структуриран, широко употребяван и машинно-четим формат;
– когато обработването се извършва на основание Вашето съгласие, да оттеглите даденото съгласие по всяко време и без заплащането на каквито и да е такси
– да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни

Всички видове текстово съдържание, визуални изображения и друга информация, публикувани в сайтa BrainSpot.bg, са собственост на „ПЛОДОВЕ“ ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.
Копирането, използването и възпроизвеждантое на информация от сайтa BrainSpot.bg, без знание и съгласие от „ПЛОДОВЕ“ ЕООД, е забранено и се преследва по законов ред.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Дигитална агенция „ПЛОДОВЕ“ ЕООДе специализирана в изработката на уеб сайтове и онлайн магазини, интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами, изграждане на кампании и др.
„ПЛОДОВЕ“ ЕООД е със седалище по регистрация БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Гео Милев, 47, бл. 2, ет. 4

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ